2015. december 21., hétfő

Dobszóló

DOBSZÓLÓ

/Not all angels have wings/


Miért hiszi azt mindenki, hogy könnyebb azoknak, akik híresek? Mert szerintem egyáltalán nincs így. Mindig figyelned kell, nehogy olyat tegyél, amit később a sajtó felhasznál ellened a médiában. Nem hozhatok önálló döntéseket anélkül, hogy ne kellene megkérdeznem a menedzserünket. Nem csinálhatunk igazából semmit sem, mert engedélyt kell kérnünk. Ezt a részét rohadtul nem szeretem.
- Mit csinálsz már megint? - zökkent ki gondolatmenetemből Luke hangja. Azonnal odakapom a fejemet, ahol a szőke srác fekszik a kanapén, Michael pedig rajta ül a lábán. Magamban elfojtok egy mosolyt, és ismét kifelé kezdek nézni az ablakon. Miért nem lehetünk szabadok?
- Nem mentél arrébb - rántja meg vállát játékosan a piros hajú, végül teljesen elterül barátján, aki ezt egy hangos nyögéssel jutalmazza.
- Tudod milyen nehéz vagy? - szuszog Luke, erőt vesz magán, és lelöki Mike-ot, aki puffan egyet, és jajgatva feláll.
- Ez köcsög volt, te pöcs. - Egyszerre tör ki belőlünk a röhögés, de inkább otthagyom őket. Végigmegyek néhány unalmas folyosón, le a földszintre, majd ki az ajtón. Nem szólok senkinek, csak elmegyek. Végre egyszer hadd csinálhassam már azt, amit én akarok!
Eszemben sincs felrakni a fejemre egy napszemüveget vagy akár egy kapucnit, elegem van már a folytonos bujkálásból. Hát nem azért vagyunk, hogy a rajongóinkkal éreztessük a szeretetünket? Nem miattuk és magunk miatt zenélünk? Akkor mégis miért tűnjek el a szemük elől? Tudom, nagy a kockázat, hogy valaki megtalál vagy többen letámadnak, de nem tud érdekelni. Önmagam akarok lenni, egyszer végre úgy, hogy semmi következménye nincsen.
Jó lenne csak úgy felszállni egy buszra, és megnézni, hogy merre van a végállomás. Hol áll meg, fejezi be az útját. De miket beszélek? Nekem ilyenekre nincs időm, most is inkább bent kéne ülnöm a srácokkal, még akkor is, ha nem csinálunk semmit. Dalokat kéne jegyzetelnünk abba a bizonyos kis fekete noteszba, amit még Calum nővérétől kaptunk. Akkor még igazán az elején jártunk a dolgoknak, de ő már akkor is hitt bennünk, a zenekarban, Calumban, hogy vagyunk elég jók ahhoz, hogy összehozzunk valami olyat, amilyenről mások csak álmodhatnak. Egyébként rettentően aranyos lány, mindegyikünk közel áll hozzá, és biztos vagyok vele, hogy már ránk is öccseiként tekint. Persze szokott ő is ökörködni velünk, de hát ennyi srác között... Nem csodálom.
Hirtelen másfelé terelődnek gondolataim, mégpedig Harry-re, fogalmam sincs miért. Az öcsém is szereti a zenét, de azért annyira nem mániákusan, mint én. Emlékszem, pár éve még kiakadtam azért, ha nem akart velem gyakorolni. A dob közelébe soha nem engedtem, viszont gitározni megtanítottam. Lauren... Hát, ő csak Lauren.
Rezegni kezd a vadonatúj divatcikk a zsebemben, amitől a falra mászok. Sorba jönnek rajta az olyan üzenetek, mint az "Ash, hol a francba vagy?!" és hasonló üzenetek tömkelege fogad. Inkább megnyitom a Facebookot, és megnézem, hogy milyen képeket töltöttek fel öt perc alatt az idióta barátaim. Megyek lefelé a Kezdőlapon, amikor megakad a szemem egy felhíváson. 

Kedved lenne dobolni tanulni?
Esetleg segítenél tanítani?
Mire vársz még? Regisztrálj az Online Dobverő nevezetű oldalra, ahol kiválaszthatod, mégis mit szeretnél csinálni. Tanár? Esetleg egy szerencsés diák?
A kurzus Skype- on keresztül történne, mégpedig heti egy megbeszélt időpontban.
Mire vársz? Jelentkezz!

Pff! Ez mekkora hülyeség? Skype-on keresztül mégis hogy lehetne egy ilyet véglegesíteni? Mondjuk... maga a kezdeményezés tetszik, meglátjuk, mi fog kisülni belőle. Ha másért nem,  a vicc kedvéért megéri csatlakozni. Felmegyek a weboldalra, és rányomok arra a rikító gombra, amire akaratlanul is, de mindenki ránéz. Retinaégető... Mindegy, ettől eltekintek, és beírom azt a hiper-szuper-nagyon-titkos e- mail címem, aztán egy nehezebb feladathoz érkezek. Felhasználónév? Ha az igazit adom meg, akkor biztos, hogy valaki megtalálja, és nincs kedvem magyarázkodni a menedzsernek, sem a másik három fiúnak. Befirkantom az első nevet, ami eszembe jut, majd megyek tovább a jelszóra, a végén pedig beikszelem a tanár rublikát. Elfogadom az általános szerződési feltételeket, amiket soha senki nem olvas el, majd rámegyek a hatalmas betűkkel kiírt regisztráció szóra. Mondjuk, mennyi az esélye, hogy engem pont kiválasztanak? Bizonyára egy a nyolcmillióhoz. Most csak mondtam egy számot, de tényleg, miért én lennék az a szerencsés vagy szerencsétlen? És, ha egy nálam jóval idősebbet kapok? Vagy egy tízévest?
Csörögni kezd a készülék, ijedtemben pedig majdnem kiesik a kezemből. Hogy lehetek ilyen balfék? Meglátom Calum nevét a kijelzőt, és tudom, hogy hatalmas bajban vagyok. Már átment volna az értesítés, hogy használtam az e- mail címem? Hű...
- Fogalmam sincs, hogy hol vagy, de told vissza a kibaszott segged, mert mindenki téged keres! - Mérges, ebben biztos vagyok. Elmosolyodok, és elkezdem pásztázni a cipőm orrát. Megszokás, pedig tudom, hogy semmi érdekes nincsen rajta. - Most miért nem szólalsz meg?
- Tudtam, hogy ezért hívsz. Csak nincs kedvem ezekhez. Szabad akarok lenni egy kicsit. A picsába is, csak egy kicsit! - fakadok ki, és akkor veszem észre, hogy Calum nem szólal meg. - Találkozni akarok a rajongóinkkal, az összessel, nem akarok elbújni senki elől, és nem utolsó sorban, olyan dolgokat akarok csinálni, amiknek nem lesz következménye!
Kis recsegés, veszekedés, amit nem értek pontosan, majd egy újabb szünet.
- Ash, ha nem jössz vissza, kizárunk éjszakára! - elnevetem magam Luke komoly kijelentésén, de nem veszem magamra. Van kulcsom, maximum akkor tudna kitolni velem, ha a zárban hagyja a sajátját.
- Biztos vagyok benne, hogy az egyik virágszál befogad éjszakára - viccelődök, de nem értik, és még mindig irányítanának hazafelé.
- Abban én is, viszont, ha nem akarsz örök időre ott ragadni, ajánlom figyelmedbe azt a buszt, ami hazahoz. - Sóhajtok, és kezdem úgy érezni, mintha túllőttem volna a célon. Talán túl sokszor jöttem el úgy, hogy nem szóltam? Beleuntak a keresésembe, vagy mi történt? Bezzeg, mikor éjszakákat maradhattam kint... - Fél óra múlva legyél itt.
- Igenis, anyuci - incselkedek elhúzott szájjal, de nem láthatják. Kuncogást hallok a háttérbe, de nem a már jól ismertek közül volt. Valaki más is ott van. Talán Mali-Koa? - Ott van Calum nővére?
- Aha, milyen jó füled van. A végén nehogy lecibálja anyuci - nyomja meg az utolsó szót, mire elröhögöm magam, bontom a vonalat, és elindulok, nehogy még nagyobb bajba sodorjam magunkat.

Hi guys! ^^ A blog, mint látjátok, megnyitotta kapuit, remélem, nem okoztam/okozok csalódást a továbbiakban! :3 Boldog karácsonyt! <3

15 megjegyzés:

 1. FÁKJE. ELSŐ KOMMENT!
  Brynn... én komolyan nem tudok mit mondani - írni - ez úgy ahogy van, fantasztikus! Maga már a fiúk párbeszéde is nagyon jól lett körítve - mint mindig - és JUUUJ. Nagyon-nagyon-nagyon várom a folytatást <3 (Ilyenkor amúgy jót érzek xdd)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Petra! <3

   nagyon szépen köszönöm, hogy írtál! Olyan jó tudni, hogy így gondolod! ^^ Már féltem, és még mindig, hogy nem olyan lesz, mint vártátok, és phfuuu... xD Kisebb megkönnyebbülés volt számomra ez a komment.

   Hatalmas ölelés,
   Brynn :*

   Törlés
 2. Brynn *---* édes szívem, ez kibaszott jó. Szépet akartam írni, de valahogy nem ment. Szóval a nőies és udvarias káromkodásomban lásd meg, amkr kell. Imádom, imádlak mondtam már? Mellesleg követelem a folytatást!

  Sok ezer puszi: Bobo

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Bobo! <3

   Haha, köszönöm szépen! ^^ Igen igen, azt itt tedd félre, hiszen fiú szemszögről van szó! :P Nagyon örülök, ha tetszett, ígérem, megpróbálom a legjobbat kihozni belőle! ^^

   Hatalmas ölelés,
   Brynn :*

   Törlés
 3. Annyira vártam, hogy megnyisd!!!! OMG!!!!!
  A rész pedig ahhwwwwwwww ♥ ♥ ♥
  Ash velem is találkozhatna :P
  Remek rész volt, hamar a folytatást!!
  Ölel, Gab

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Gab! <3

   Nagyon aranyos vagy, féltem, hogy nem tetszik majd a prológus. :( De örülök, hogy nem így lett! <3 Ash? Hmm, igazad van, bár én Lukenak jobban örülnék :P Megpróbálom rendszeresen hozni! ^^

   Hatalmas ölelés,
   Brynn :*

   Törlés
 4. Haliho! :)
  S lön egy rajongó, ki eddig csak neved látta mindenhol - ami megjegyzem, eszméletlenül megragadt a fejemben. (Há... hogy ez milyen költőire sikeredett.)
  Szóval... eme hangzatos bevezető után elárulnám neked, hogy BAROMIRA tetszett a kezdééés... és igen, azt is elárulom, hogy nem olvasok jelen időben, de basszus... ezt nem lehetett abbahagyni az elején.
  Jó magam is hallgatok 5SOS-t - valamikor a kpop korszakom előtt kedvenc bandám volt, mostanra is a toppon vannak, ha a koreaiakat nem nézem -, de blogot róluk max. kettőt olvastam a sajátomon kívül (nem tudom miért van ez). ÉS IGEN NAGYOOON és még annál is jobban tetszik. Ashton... már a karaktere, noha keveset tudtunk meg róla, csupán a belső érzéseit, nagyon szimpatikus és szeretnivaló... azt is be kell, hogy valljam, hogy számomra tök élethű... de tényleg. :D
  DE AMIT KIEMELNÉÉÉK NAGYOOON AZ A CÍM... BASSZUS, rövid egyszerű és király. :D Eddig a történet? Fantasztikus.
  Komolyan ha bárki megkérdez hogy tudok egy jó blogot ide irányítom... :D Ez szuper.
  Na, lány, nem ismersz, én se téged, de ahogy írsz az elképesztő, lehengerlő és fenomenális. Ha képes leszel megszerettetni velem a jelenben való olvasást még az is lehet, hogy küldök neked egy tábla csokit postán :DD
  Amúgy király az oldal kinézete is - egyből elnyerte a tetszésem.
  Elnézést, hogy ilyen sokat pofázok, de nagyon ritkán tetszenek történetetek, blogok, így amikor valami bejön az nagyon. :) ♥
  Kíváncsian és komment írásra kész kezekkel várom a következő részt, amit remélem, hamarosan látni fogok :))
  Ölel,
  egy új olvasó és egy új barát :) ♥
  (ja, és egy új feliratkozó :D )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Blood Redy! <3

   Hűha. Amikor jelzett a gmail- em, hogy újabb megjegyzés érkezett, ráadásul tőled... Meglepődtem, nem is kicsit! :D Ahj, eszméletlen érzés, amikor az egyik kedvenc íród ír neked, még ha ő nem is tudja, hogy a kedvence vagy. :D
   Na akkor kezdjük az elején:
   Oh, én emlékszem még arra a korszakodra, és már egy jó ideje nem jártam sajnos a blogodon, amelyik Luke ff volt... Pedig mennyire szerettem! :D
   Nagyon szépen köszönöm ezeket a szavakat, hű, el sem tudom mennyire boldoggá tettél! Ash- t pedig így képzelem el, mert a Segítek blogomba egy kicsit gyogyósabbra fogtam, és hát... :"D Maradjunk inkább ennél, ez jobban áll neki. :D Az előbbiért pedig bocsánat. ^^"
   Hmm, csokiii! Akkor legalább Milka legyen. És megpróbálom megszerettetni veled a jelenidőt, és ha sikerül, csoki helyett inkább egy találkát kérnék :P
   Köszönjük szépen, ez a csodás kinézet Nicol és Leonka munkája, akiket annyira imádok! Nélkülük nem nézne ki sehogy! <3
   Semmi gond, imádom, ha valaki hosszú kommentet ír! *-*
   Haha, remélem, hogy a következő részek is el fogják nyerni a tetszésedet, bár egy kicsit tartok tőle, hogy milyen lesz... :( Ilyen félős vagyok...

   Hatalmas ölelés,
   Brynn :*
   Ui: Köszönöm a nevem dicséretét :D
   Ui2: <3 Ölellek nagyon-nagyon! <3

   Törlés
 5. Drága Brynn!
  Eszméletlenül jò prològust olvashattunk!
  Mar is nagyon varom az elso részt!

  Szia

  Tovabbi szep napot es elore is Kellemes Ünnepeket!

  BezTina

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága BezTina! <3

   Nagyon szépen köszönöm, hogy itt is nyomon követsz, jól esik! ^^
   Örülök, ha tetszett a rész, a többitől viszont egy kicsit tartok, hogy nem fog annyira tetszeni. :'(

   Hatalmas ölelés,
   Brynn :*
   Ui: Köszönöm szépen, viszont kívánom! ^^

   Törlés
 6. Szia! :)
  Eszméletlenül jól megírtad, már nagyon várom a következő részt!
  A címhez pedig külön gratulálnék!
  Amikor írtam facebookon, a cheaten, akkor hazudtam. Nem tudom hogy emlékszel-e még rá, de ha igen akkor is csak annyit mondanék, hogy ez a stílus jobban tetszik. ^^

  Mikorra várható a következő?

  Ó, és továbbra is kellemes ünnepeket!

  Aliz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Aliz! <3

   Köszönöm szépen a dicséreted, de nem tudom, mire gondolsz, hogy milyen facebook chat? Csak azért, mert szerintem tudom ki vagy, de az Ódéról nem beszélgettünk. :)

   Huh, azt sajnos nem tudom megmondani, de azt hiszem jövőhét vége felé. Vagy azután. :D
   Viszont kívánom!

   Hatalmas ölelés,
   Brynn :*

   Törlés
 7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 8. Hűha, újabb olvasód van, imádom *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Peetagey Smile! <3

   Nagyon szépen köszönöm! :)

   Hatalmas ölelés,
   Brynn :*

   Törlés