Karakterek

Summer /1996/
kitartó | O.D. | summer
Summer Rainfield
Barna hajjal, barna szemmel megáldott, őrült lány, akinek egyik leghőbb vágya egy dobfelszerelés volt. Amikor ezt is megkapod, mihez kezdesz? Hát, ő fogta magát, és az interneten keresett magának tanárt, mégpedig az Online Dobverő - n, ahol kétféleképpen lehetett regisztrálni. És onnantól kezdve jöttek a Skype- os beszélgetések, késő esti fent maradások és a tanulás - @isaacanderson- nal.
"Én tényleg csak gyakorolni szerettem volna, de ha már ott volt a lehetőség, miért ne álltam volna ki ellene? Az meg csak ráadás volt, hogy meg is vertem. Látni kellett volna az arcát! Először vörös volt, mint a paradicsom, utána pedig elégedett... Büszke volt rám."
Ashton /1994/
dobos | 5SOS | ashton
Ashton Irwin
Barna lobbonc, igéző zöld szempár, akiknek senki sem tud ellenállni, de legyünk őszinték: ki akar? Jó bulinak tartotta, hogy regisztrál egy olyan oldalra, ahol másoknak segíthet dobolni tanulni, de nem hitte volna, hogy őt is kisorsolják, meglepetésként érte, viszont onnantól nincs visszaút. Habár... Egyáltalán nem biztos, hogy meg akart szabadulni attól, akit kapott. Talán pont ő segítette át azon a nehéz időszakon, amin az utóbbi időben át kellett esnie.
"Nem hittem volna, hogy egy netes tanítvány ennyire lenyűgöző tud lenni! Lealázott, mégis én nyertem. Mivel? Hogy egy emberrel többen tudunk örömet okozni a többinek."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése